Refund and Returns Policy

POLITICA DE RETUR

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Va rugam sa anuntati intentia de retur până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării.

Cum procedezi?

Contactati orice firma de curierat doriti (nu posta !), achitati transportul (transportul este achitat de noi numai in cazul in care produsul ajunge defect sau va trimitem un alt produs decat cel comandat) si trimiteti coletul la adresa noastra: Strada Piata Cipariu, nr.15, bl. 3A, Mezanin, Cluj-Napoca, Cluj. +40 741 014 933. Nu se restituie banii pe transport, numai pe valoarea produselor comandate.

Transferul banilor se realizeaza in maxim 14 zile lucratoare, din momentul in care produsul a ajuns la noi.

Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna si/sau pot alege un alt produs in limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care vor fi desigilate,  lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale.

Inainte de a returna produsele, clientii trebuie sa notifice prealabil comerciantul in scris catre adresa de e-mail [email protected], unde vor specifica urmatoarele:

–     produsul/produsele pe care doresc sa le returneze

–     motivul returului

–     optiunea inlocuirii sau rambursarii sumei

Pentru a valida situatia de retur, va rugam sa respectati urmatoarele:

  • Produsele pe care le returnati trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit de la noi.
  • Nu pot fi returnate conform legii urmatoarele produse: produse deteriorate intentionat, produse care prezinta semene de purtare, cu etichetele originale atat din hartie cat si etichetele interioare deteriorate sau rupte sau inlaturate, produse ce au fost spalate sau curatate cu diverse solutii.
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate.
  • Dacă produsele returnate au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea (un nou produs, voucher cadou sau transport gratuit).
  • Nu pot fi returnate conform legii in vigoare produsele ce au fost personalizate la cererea clientului (ex. schimbarea culorii produsului, realizarea acestora dupa masurile clientului sau personalizate in orice fel la cererea clientului).

In cazul in care produsul este, totusi, returnat cu urme de deteriorare, urme de purtare, urme de spalare, ne rezervam dreptul sa refuzam returnarea banilor sau sa facem returnarea partiala a platii si alte costuri de transport initial.

Returnarul banilor se realizeaza prin transfer bancar in acelasi cont cu care a fost efectuata plata comenzii de catre client.

Costul de transport initial nu se returneaza decat in cazurile in care vi s-a livrat un produs diferit, incomplet sau neconform; daca va regasiti in unul din aceste cazuri mentionate va recomandam sa ne contactati imediat prin email la [email protected] atasand si poze relevante cu problema constatata. Costul de transport pentru retur este suportat de noi numai in cazurile mentionate in acest paragraf (daca s-a livrat un produs diferit, incomplet sau neconform).

Ne rezervam dreptul de a selecta clientela in cazul persoanelor care efectueaza o comanda si nu o onoreaza din varii motive.

Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport pentru coletele refuzate fara un motiv intemeiat.

Pentru alte informatii referitoare la retururi sau schimburi de produse va rugam sa ne contactati la adresa de email [email protected]

Va multumim.